26 December 2009

CONTEST: PaLing Mudah~! Refer jee

'Create
CLIK HERE PLEASE!!

haaa..btol nie.. kali ni Zoul The Donater y anjurka.. nie quote dari blog Zoul


Setelah difikir2 kan..aku telah mendapat satu idea untuk buat contest yang agk bagus la pada fikiran aku..contest ini pun mudah.just paparkan banner dekat bawah ni kat entry korang dan buat sedikit ulasan mengenai banner tu.setiap klik yang terhasil dari banner aku yang kat site korang tu.aku akan dapat detect.So,siapa yang dapat banyak KLIK,aku akan bagi hadiah..USD 10.MYR 40 kalau tak silap.(RM40).So,siapa yang nak join sila ambil banner ini.Post kan dekat entry korang.dan bg link entry tu kat ruangan komen aku..CEPAT TAU !! CONTEST NI SAMPAI 1Feb 2010 je tau.


tgk2? smpai FEB tahun depan, duration contest mmg agak lame. so bnyk la peluang nk tarik ramai referer..

syrat nk menang senang aje, cam quote kat atas tu...

REFERER terbanyk akan menang, klik2 la imej sy, nanti korang leh refer bnyk2 lagi
huhu

so ape lagi, Zoul dah bagi peluang nie.. nk sertai?

klik image kat bwh nie ^^

'Create
CLIK HERE PLEASE!!

6 comments:

ZouL said...

hehe.wow,the 1st man..tq for joinning me Olak..really appreciates on dats..keep it up..

Sharinginfoz said...

banyk contest kan.. bosan2 singgah le.....

Can U win???

ainaa.leogirl said...

huhu....
otak bisnes btol ae...
;]

citrus pink girl said...

klik yang ni sekali dengan nuff huhu

ZouL said...

hehe..kalau nk join..meh ler...

http://wwwcybertechz-zoulsara.blogspot.com/

Olak said...

yeye jom la ramai2 join contest zoul...hehee